Kiša, kiša i kiša! Nikuda ne krećite bez kišobrana, ali od ponedeljka "obrt"

02.09.2022

04:35

0

Autor: 24sedam

Minimalna jutarnja temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 16 na severu do 24 stepena na jugoistoku Srbije

Kiša, kiša i kiša! Nikuda ne krećite bez kišobrana, ali od ponedeljka "obrt"
Tan2022-9-1_113329635_1 - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

U Srbiji u petak oblačno i veoma sveže sa kišom i obilnijim pljuskovima, dok se na jugu, jugoistoku u istoku očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 16 na severu do 24 stepena na jugoistoku Srbije. U toku večeri i noći prestanak padavina.


U Beogradu u petak oblačno i veoma sveže sa kišom i obilnijim pljuskovima. Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 15, maksimalna dnevna 17 stepena. U toku večeri i noći prestanak padavina.

U Srbiji u subotu ujutro oblačnije, još na istoku i jugoistoku sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura oko 25 stepena. U nedelju ujutro i pre podne u severnim i zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće uglavnom od 25 do 29 stepeni.
Foto: Printskrin/RHMZ
 


U Beogradu u subotu ujutro oblačnije, a tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura oko 25 stepena. U nedelju prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće od 27 do 29 stepena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike