Bahati putnik voza za Vršac! Zauzeo 2 mesta, a na molbu starije žene da pomeri torbe odreagovao je krajnje neljudski (FOTO)

30.08.2022

16:26

0

Autor: S.Č.

Čitava drama nastala je oko samo jedne molbe da se pomeri prtljag kako bi neko mogao da sedne

Bahati putnik voza za Vršac! Zauzeo 2 mesta, a na molbu starije žene da pomeri torbe odreagovao je krajnje neljudski (FOTO)
bahati putnik - Copyright Čitateljka 24sedam

Bahati i bezobraznik putnik našao se danas na voznoj liniji Beograd-Vršac, a kako naša čitateljka javlja, sceni koja je prisutne razbesnela prisustvovalo je dvadesetak ljudi, ali niko nije reagovao. 

Naime, kako nam je rečeno u krcatom vozu koji je saobraćao do Vršca, jedan mladić zauzeo je uredno svoje mesto, a na ono do sebe stavio sav svoj prtljag. Starija žena koja bi, po proceni naše čitateljke, mogla da mu bude majka, zamolila ga je ljubazno da svoje torbe odloži na nosače koji su za to predviđeni. 

- On joj je odbrusio da ne želi da pomeri svoje stvari, a jadna žena je ostala da stoji pored njega. Morala sam potom da se umešam i da mu objasnim da nije kupio dve karte pa da može tako bahato da se ponaša - kaže naša čitateljka. 

Čitateljka 24sedam
 

Međutim, muškarac je nastavio sa bezobraznim ponašanjem, rekavši kako će kada dođe kondukter kupiti dve karte, samo da gospođa ne bi sela. 

Čitava drama nastala je oko samo jedne molbe da se pomeri prtljag kako bi neko mogao da sedne. 

Na kraju se nameće sramna činjenica da niko od putnika, osim naše čitateljke nije reagovao, ali ni kondukter koji bi trebalo da reguliše ovakve situacije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike