Vozači, oprezno! U tunelu "Železnik" nema struje

22.08.2022

16:27

0

Putevi Srbije uputili su apel vozačima

Vozači, oprezno! U tunelu "Železnik" nema struje
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na Obilaznici oko Beograda u tunelu „Železnik“ trenutno nema električne energije, zbog čega Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.


A prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, dok je Kelebiji i Batrovcima to 120 minuta.

Na prelazu Šid terena vozila čekaju 180 minuta na izlazu, a na Bogojevu 60 minuta. Na Batrovcima putnička vozila čekaju 60 minuta a na Horgošu 90 minuta na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na prelazu 30 minuta, a na Gradini 50 minuta prilikom ulaska u zemlju.

Na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, kod petlje Ražanj, u smeru ka Beogradu, zbog radova je za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, u smeru - Nišu.

Na deonici Bajina Bašta-Perućac zbog radova na sanaciji klizišta Bušinsko polhe od 7 do 22 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila do 1. septembra.
Pixabay
 

Saobraćaj je obustavljen na deonici Golubinci - Stara Pazova, u Staroj Pazovi, u zoni putnog prelaza i dela ulice Ćirila i Metodija, a razlog je izgradnja nadvožnjaka, što će trajati do 29. avgusta. Alternativni pravac: preko Inđije, Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

U naselju Četereže na putu Žabari - Bošnjak u toku su radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, a završetak je planiran 31. avgusta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike