Pogledajte makljažu u Paraliji: Pesničili se u plićaku! Dobili najluđi komentar: Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju! (VIDEO)

13.07.2022

10:30

0

Uprkos tome što se ne zna da li su na snimku Srbi ni gde je nastao, mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji letuju u Paraliji

Pogledajte makljažu u Paraliji: Pesničili se u plićaku! Dobili najluđi komentar: Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju! (VIDEO)
Paralija tuča - Copyright Printscreen/Twitter/Mrki

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče u moru, a iako se sigurnošću ne može utvrditi gde se dogodio okršaj, mnogi komentarišu da je u pitanju Paralija.

Na snimku se vidi da je žena u crvenom bikiniju prvo došla u sukob s muškacem, da bi zatim uletela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao haos. Dve žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju.

Uprkos tome što se ne zna da li su na snimku Srbi ni gde je nastao, mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji letuju u Paraliji.

- Pripadnici nebeskog naroda…kolorizovano“, "Jesi video kako žena brani muža“, "Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju", "Eto zašto ne treba ići na more sa ženom - bili su neki od komentara, a pošto se pretpostvalja da je snimak iz Paralije, mnogi su se u šali pitali gde je Palma.

Najzad, uprkos tome što izgleda smešno, ova situacija je ipak opasna i neprihvatljiva:

- Meni je ovo jezivo! Doveli su dete u životnu opasnost! Dok se goveda makljaju, malu je mogla da odvuče struja u dubinu i šta onda - zapitala se jedna korisnica Tvitera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike