Mister D dostava od sada i u okviru CarGo aplikacije

04.07.2022

07:50

0

Umesto dosadašnjeg Butlera, korisnicima smo omogućili nastavak korišćenja usluge preko platforme Mister D

Mister D dostava od sada i u okviru CarGo aplikacije
Mister D dostava od sada i na CarGo aplikaciji_Izvor Mister D - Copyright PR.

Mister D, aplikacija za dostavu hrane, od sada je dostupna i na CarGo aplikaciji. Kako bi korisnici imali još jednostavnije korisničko iskustvo, napravljena je svojevrsna „prečica“ do App ili Play stora u okviru CarGo super aplikacije.

Ovakav vid unakrsne ponude zasnovan je na strateškom partnerstvu o saradnji između dve platforme.

„Umesto dosadašnjeg Butlera, korisnicima smo omogućili nastavak korišćenja usluge preko platforme Mister D. Servis za dostavu, koji se na našem tržištu pojavio pre šest meseci, zadobio je simpatije i poverenje velikog broja korisnika, koji će na našoj aplikaciji, od sada, moći da u samo par klikova, iz udobnosti svoga doma uživaju i naručuju svoju omiljenu hranu po pristupačnim cenama“, poručuju iz CarGo.

Mister D, dostupan je u čak osam gradova, a u ponudi se nalazi preko 1.200 restorana različitih svetskih kuhinja. Takođe, od skoro je uveo i jedinstveni loyalty program u Srbiji, koji svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva uz koji svaka narudžbina donosi neverovatne benefite. Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora, a od sada, možete je pronaći i na Car:Go aplikaciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike