Jasmina iz Hurgade otkrila detalje horora nakon napada ajkule: Sve plaže su zatvorene na tri dana! Nesrećna žena napravila užasnu grešku!

02.07.2022

19:53

0

Dodaje da je cela situacija vrlo čudna budući da je plivanje posle 18 sati zabranjeno i da je ajkula tako plitko zašla

Jasmina iz Hurgade otkrila detalje horora nakon napada ajkule: Sve plaže su zatvorene na tri dana! Nesrećna žena napravila užasnu grešku!
ajkula - Copyright Foto: WEATHER NOW / YOUTUBE

Jasmina Jevtić Tomić, vodič na brodovima u Hurgadi, oglasila se nakon smrtonosnog napada ajkule na ženu u Egiptu.

Otkrila je detalje incidenta i otkud ajkula u tom delu letovališta, a na početku razgovora za srpske medije navela je da se napad dogodio u Sal Hašišu i da su plaže u tom području zatvorene na tri dana.

- Od jutros pratim celu situaciju od momenta kako sam ustala. Saznala sam to što se desilo. Jedino proverena informacija je da su zatvorene plaže na tri dana u Sal Hašišu. Znači, nema plivanja, nema kupanja, nema ronjenja u tom pordučju, to je ono što je provereno. Žena koja je nastradala je Austrijanka. Napala ju je ajkula, prema nekim mojim saznanjima, otprilike u večernjim satima na plaži - priča Jasmina.

Dodaje da je cela situacija vrlo čudna budući da je plivanje posle 18 sati zabranjeno i da je ajkula tako plitko zašla.

- Vrlo je čudno to što se desilo. Ovde je zabranjeno plivanje posle 18 sati. Koliko čujem, gospođa je plivala nakon tog perioda, čudno mi je da je niko nije sprečio u tome i opomenuo. Čudno mi je i da ajkula tako plitko zašla. Gospođa je plivala pre bova i nije ušla u najdublji deo - navodi Jasmina.

Prema njenim rečima u toku je potraga za ajkulom, a zbog načina na koji je napala žrtvu sumnja se da je reč o mako ajkuli koja je jedna od najbržih riba u moru.

- Još se ispituje situacija. Svi su u potrazi za tom ajkulom. Nešto zvanično ne mogu da vam tvrdim. Ljudi moraju da shvate da smo mi u moru samo posetioci. More ima svoje zakone i životinje koje žive u moru imaju svoje zakone - dodaje Jasmina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike