Šta se događalo iza zatvorenih vrata? Podneta krivična prijava protiv direktora i zaposlenih Gerontološkog centra u Obrenovcu!

21.06.2022

12:31

0

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu razmotriće navode krivičnih prijava i dostavljenih priloga, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju

Šta se događalo iza zatvorenih vrata? Podneta krivična prijava protiv direktora i zaposlenih Gerontološkog centra u Obrenovcu!
gerontoloski centar obrenovac skrin rtv mag (1a) copy - Copyright Printscreen/YouTube/Rtv Mag/Pixabay

U Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je stigao predmet koji mu je radi ocene nadležnosti prosledilo Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu u vezi sa krivičnom prijavom protiv direktora Gerontološkog centra u Obrenovcu Zorana Subotića i zaposlenih u toj ustanovi.

Krivičnu prijavu protiv Subotića i drugih podnela je J.LJ, ćerka jednog od korisnika Gerontološkog centra u Obrenovcu. 

Predmet je dostavljen Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu radi ocene nadležnosti jer iz krivične prijave i do sada prikupljenih informacija, proizlazi da se eventualno stiču elementi krivičnog dela "Nesavesan rad u službi iz člana 361. Krivičnog zakonika" za koje je nadležan Viši sud u Beogradu.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu razmotriće navode krivičnih prijava i dostavljenih priloga, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike