Sunčano i toplo, a onda opet red kiše, grmljavine, pa od ponedeljka - vrućine

16.06.2022

04:33

0

Autor: 24sedam

Minimalna jutarnja temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 28 do 31°C

Sunčano i toplo, a onda opet red kiše, grmljavine, pa od ponedeljka - vrućine
Sunčano vreme - Copyright 24sedam/M. Sh

U Srbiji u četvrtak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom, dok se tokom dana očekuje sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 28 do 31°C.


U Beogradu u četvrtak sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u petak tokom dana sa severa prolazno naoblačenje i osveženje, uz jak severozapadni vetar, a ponegde se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U subotu će biti nešto svežije, još na jugu ujutro ponegde sa slabom kišom. U nedelju sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura od 28 do 32°C. U ponedeljak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura od 29 do 33°C. U toku večeri u severozapadnim, a u utorak i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar.
Foto: Printskrin/RHMZ
 

U Beogradu u petak tokom prolazno naoblačenje i osveženje, uz jak severozapadni vetar i ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. U subotu će biti nešto svežije. U nedelju sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura do 30°C. U ponedeljak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura do 32°C. U toku noći prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike