Kiša, grmljavina, grad, pa u krug, a od utorka toplije

11.06.2022

04:33

0

Autor: 24sedam

Minimalna jutarnja temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 22°C na jugu do 28°C na severu Srbije

Kiša, grmljavina, grad, pa u krug, a od utorka toplije
Ilustracija - Copyright Pixabay

U Srbiji u subotu umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju grmljavinske nepogode i obilnije padavine. Na severu i severoistoku Srbije pre podne biće sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, dok se na istoku i jugoistoku Srbije očekuje slab. Minimalna jutarnja temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 22°C na jugu do 28°C na severu Srbije.


U Beogradu u subotu pre podne pretežno sunčano, a sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 17°C, maksimalna dnevna 27°C.
Tanjug/Rade Prelić
 

U nedelju na severu i na zapadu Srbije sunčano, a u ostalim predelima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće jak severozapadni vetar, a maksimalna temperatura biće od 22°C na jugu do 28°C na severu Srbije. U ponedeljak pretežno sunčano i toplije, samo još na jugu i na istoku više oblačnosti, ponegde i slsba kiša. Od utorka sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće od 26 do 30°C.

U Beogradu od nedelje sunčano i toplo. U nedelju će duvati i jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće u nedelju do 28°C, a sledeće sedmice i do 30°C.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike