Jutro maglovito, tokom dana oblačno, a večeras stiže kiša

29.10.2020

05:30 >> 07:05

0

Minimalna temperatura od 6 do 11°C, maksimalna dnevna od 15 do 19°C

Jutro maglovito, tokom dana oblačno, a večeras stiže kiša
Copyright Pixabay

U Srbiji u četvrtak ujutro maglovito, naročito u dolinama i koltlinama. Tokom dana umereno oblačno. U toku večeri u severnim, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, tokom dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 6 do 11°C, maksimalna dnevna od 15 do 19°C, javlja sajt weather2umbrella.

U Beogradu u četvrtak ujutro biće uslova za maglu. Tokom dana umereno oblačno, a u toku noći slaba kiša. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 17°C.

U petak sa severa razvedravanje, još tokom jutra i prepodneva u južnim i centralnim predelima sa kišom. U toku večeri u severnim, a u subotu i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, u subotu i uz pojačan severozapadni vetar. U nedelju razvedravanje. Početkom sledeće sedmice biće suvo. Maksimalna temperatura u narednom periodu u većem delu Srbije biće oko 15°C.

U Beogradu u petak promenljivo oblačno. U subotu oblačno sa kišom, uz pojačan severozapadni vetar. U nedelju razvedravanje. Početkom sledeće sedmice biće suvo. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom oko 15°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike