"Da li hoćete da tražimo da leva dojka ostane kod nje, a desna kod nas?" Advokatica opisala najčudnije razvode na kojima je radila (VIDEO)

27.05.2022

22:00

0

Autor: 24sedam

Ovo su samo neki od najčudnih razvoda za koje smo čuli do sada, a verujte, naslušali smo se svega

"Da li hoćete da tražimo da leva dojka ostane kod nje, a desna kod nas?" Advokatica opisala najčudnije razvode na kojima je radila (VIDEO)
Advokatica Olga Turčinović Foto: Printskrin/TV Prva

Kažu da je razvod braka jedna od najstresnijih stvari koje vas može zadesiti. Međutim, slobodni smo da kažemo, da rastanak u Srbiji vrlo često postane obračun, osveta ili nešto još gore. Ipak, ovo su samo neki od najčudnih razvoda za koje smo čuli do sada, a verujte, naslušali smo se svega.

Advokatica Olga Turčinović ispričala je jedan od neobičnijih slučajeva u vezi sa raspodelom imovine. Problem nije nastao oko vlasništva nepokretne imovine ili oko vrednih dobara, već oko silikona.

- U profesionalnoj karijeri bilo je apsurdnih situacija. Jedna od najapsurdnijih je bila kada je moj klijent, u tom slučaju sam zastupala muškarca, doneo račun za ugradnju silikonskih grudi njegove žene kao dokaz da je on ulagao. Ja uopšte nisam mogla da razumem da li on smatra da je to njihova zajednička imovina, pa ćemo mi u nekom postupku to dokazivati. Ne želim da budem prosta u ovom jutarnjem programu na TV Prva.

Ja sam rekla - ne znam šta hoćete, da li hoćete da tražimo da leva ostane kod nje, a desna kod nas? Morala sam da unesem tragikomiku u situaciju da bio on rekao - da, ovo je potpuno suludo, ispričala je Olga Turčinović.

Na listi neobičnih događaja advokatica je dodala i razmenu usisvača između bivših bračnih partnera na prakingu ispred notarske kancelarija, ali i insistiranje da se vrati verenički prsten.

Sporazumni razvod braka je svakako najbolji načlin da se brak razvede što brže i efikasnije. Supružnici se sporazumevaju o svim važnim pitanjima prestanka njihove zajednice života. Tako da, između ostalog, sporazum obavezno mora da sadrži pismeni sporazum o deobi zajedničke imovine.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti