Tiodorović jasan: Ne postoji šansa da će se Nova godina dočekivati u kafanama!

25.12.2020

12:23

0

Autor: J.B.O.

Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu

Tiodorović jasan: Ne postoji šansa da će se Nova godina dočekivati u kafanama!
Copyright RTS printscreen

Član Kriznog štaba i epidemiolog Branislav Tiodorović danas je izjavio da misli da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine i dodaje da će ti objekti verovatno raditi 31. decembra do 20 sati, dok će 1. januara sve biti zatvoreno.

Pročitajte još:

Tiodorović je kazao da će 2. januara raditi samo prodavnice prehrambrenih proizvoda i dostava hrane, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva.

– Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti! Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu. Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u kriznom štabu to podržati – bio je jasan Tiodorović.

Potvrdio je da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati – i ugostiteljski objekti i tržni centri kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.

Branislav Tiodorović je dodao i da će u januaru stići više od 50.000 doza Fajzerovih vakcina te poručio da očekuje da će tada početi i vakcinacija zdravstvenih radnika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike