Situacija na srpskoj svadbi koja je zgrozila mnoge! "Sinov dobar drug se ženi, a isplakah se kao na sahrani"

01.05.2022

17:30

0

Autor: D.A.

"Kakvi su to ljudi?"

Situacija na srpskoj svadbi koja je zgrozila mnoge! "Sinov dobar drug se ženi, a isplakah se kao na sahrani"
Venčanje - Copyright Unsplash

Sezona svadbi je ovog vikenda u Srbiji zvanično otvorena, ali neke od njih nisu počele na pravi način. Prema rečima gošće na jednoj svadbi, koja je održana u subotu, atmosfera je bila "kao na sahrani" i to zbog mladoženjinih roditelja i najbliže porodice.

Naime, jedna korisnica Tvitera objavila je na svom profilu da se vratila sa jedne jako tužne svadbe, a ženio se jedan od najboljih prijatelja njenog sina.

- Malopre se vratili sa jednog venčanja,sinov dobar drug se ženi.Isplakah se, Bože me oprosti,ko na sahrani. Niko mu nije došao,ni majka,ni otac, on ko siroče. Posvađali se par dana pre svadbe,ali da li je to način? Pa majku mu, to ti je sin jedinac, baci ponos pod noge, sebičnjaci - napisala je ova korisnica.

Njena objava pokrenula je i lavinu komentara, a većina korisnika je oštro osudila postupak ovih roditelja.

- Meni se sin venčava 19 juna i zgrozio sam se kada sam ovo pročitao..kakvi su to ljudi? - napisao je jedan otac.

- Sebični. Poznajem ih dobro, radila sam mu sa majkom 30 godina. Toliko ga je volela i pazila, rodila ga sa 36 godina. Otac je samo prolaznik u njihovom životu,i da mu i ona okrene leđa. Verujte mi da i sada plačem. Moj sin ima skoro 30 godina, i ne mogu to da shvatim - orgovorila mu je korisnisnica koja je na svadbi bila gost.

Komentari su se dalje samo nizali.

- Znate, svega ima u porodici. Niko ne može da zna kako deca umeju da ujedu majku za srce. Sve što moja generacija nije ni pomislila, a ne rekla roditelju, sada je to ko dobar dan.

- Nema opravljanja za to. Nesuglasice ostaviti za drugi dan, taj dan biti prisutan i radovati se. Nema roditelj pravo da se naljuti na dete, on ga je vaspitavao- samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike