Dobrotvorna akcija Fondacije “Dajana Paunović” i kompanije “Pertini” Paketići radosti za beogradske mališane (FOTO)

23.04.2022

19:06

0

Autor: 24sedam

Deca iz višedetnih porodica koje sarađuju i razvijaju se pod duhovnim okriljem Verskog dobrotvornog starateljstva, predstavila su gostima svoje bogate glumačke, literarne i muzičke talente

Dobrotvorna akcija Fondacije “Dajana Paunović” i kompanije “Pertini” Paketići radosti za beogradske mališane (FOTO)
vds 6 - Copyright 24sedam/Promo/Fondacija "Dajana Paunović"

Uz podršku kompanije Pertini, Fondacija „Dajana Paunović“ i Versko dobrotvorno starateljstvo iz Beograda dodelili su stotinu paketića radosti mališanima iz višedetnih socijalno ugroženih porodica sa područja Grada Beograda.

U želji da sva deca praznik Hristovog vaskrsenja dočekaju u radosti, na inicijativuFondacije „Dajana Paunović“, kompanija Pertini je donirala stotinu paketića sa edukativnim igračkama koje su prilagođene deci različitih uzrasta i polova.

 - Zadovoljstvo nam je da vidimo vesela lica i najčistije dečije osmehe ovih mališana koji zaslužuju da praznike provedu u radosti i bezbrižnosti kao i sva druga deca. Želim da poručim da ćemo uvek biti tu za svu ovu decu i njihove roditelje i da naglasim da je naša obaveza da svoj deci omogućimo da darove i talente koje im je Gospod podario, razvijaju slobodno i bez sputavanja. Samo srećna i zadovoljna deca postaće jednog dana stabilni i odgovorni ljudi koji će biti stub našeg društva i naše nacije, poručila je Dajana Paunović osnivačica Fondacije koja nosi njeno ime.

Predstavnica Pertinija Dunja Bibić poručila je da su prioritet i društvena odgovornost te kompanije da budu uvek uz mališane i da doprinose njihovom svestranom razvoju.

- Mi se uvek rado odazivamo ovakvim akcijama i zadovoljstvo nam je što smo danas ovde i učestvujemo u radosti zajedničke proslave predstojećih praznika, poručila je ona.

 

Deca iz višedetnih porodica koje sarađuju i razvijaju se pod duhovnim okriljem Verskog dobrotvornog starateljstva, predstavila su gostima svoje bogate glumačke, literarne i muzičke talente.

Dodeli poklona mališanima prisustvovali su predstavnici Verskog dobrotvornog starateljstva, potpredsednik GO Stari Grad Aleksandar Todorović i Marko Matić predsednik UO Fondacija „Dajana Paunović“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike