Spremite kišobrane! Pljusak i oluja će se smenjivati, a kakvo vreme nas čeka za Vaskrs?

22.04.2022

07:30 >> 07:31

0

Autor: M. Vu.

Minimalna jutarnja temperatura od 7 do 11°C, maksimalna dnevna od 20 do 24°C

Spremite kišobrane! Pljusak i oluja će se smenjivati, a kakvo vreme nas čeka za Vaskrs?
Tan2021-11-6_161739684_1 - Copyright Tanjug/ Tara Radovanović

U Srbiji danas tokom jutra oblačno sa kišom i pljuskovima. U toku prepodneva oblačnost sa padavinama premestiće se severoistočno od Srbije, pa se očekuje razvedravanje, a sredinom dana u mnogim predelima Srbije biće i sunčano. Posle podne i uveče u svim predelima Srbije promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a obilnije padavine očekuju se krajem dana i uveče na severu Srbije, ponegde i pojava grmljavinskih oluja. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, na jugu Banata i preko 100 km/h, uveče u slabljenju i u skretanju na jugozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od 7 do 11°C, maksimalna dnevna od 20 do 24°C.


U Beogradu u toku jutra oblačno sa kišom i pljuskovima. U toku prepodneva razvedravanje, pa se sredinom dana očekuje sunčano. Posle podne i uveče biće promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije pljuskove. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, maksimalna dnevna 23°C.

Naredni dani

U Srbiji u subotu ujutro oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 19 do 23°C. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, uz umeren vetar južnih smerova. Posle podne na severu i na zapadu oblačnije, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 24 do 28°C. Sledeće sedmice pretežno sunčano, samo ponegde posle podne uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od ponedeljka do srede od 20 do 25°C, a od četvrtka preko 25°C.

Pixabay
 


U Beogradu u subotu ujutro oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 21°C. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, uz umeren vetar južnih smerova, dok se posle podne očekuje više oblačnosti. Maksimalna temperatura do 26°C. Sledeće sedmice pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od ponedeljka do srede od 21 do 23°C, a od četvrtka preko 25°C.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike