FOTO VEST Danas nam smeta kiša, a fotografija jednog Beograđanina pokazuje da "uvek može gore"

07.04.2022

09:15

0

Posle niza sunčanih dana ove padavine su mnogima pokvarile raspoloženje

FOTO VEST Danas nam smeta kiša, a fotografija jednog Beograđanina pokazuje da "uvek može gore"
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Kiša koja je probudila građane Beograda ovog sedmog aprilskog dana, posle niza sunčanih dana, mnogima je pokvarila raspoloženje.

Taman što su se sugrađani malo "opustili" i jakne i kapute sklonili u ormare, najavljeno ružno vreme i naslovi poput "nigde bez kišobrana", dočekani su sa cvokotanjem i pitanjem: "April je, a još je ružno vreme".

Ipak, jedan naš čitalac izgleda da se dobro seća prognoze iz 2021. godine, ili ga makar na to podsećaju njegove društvene mreže, kada je na ovaj isti dan, 7. april, stanovnike prestonice dočekao snežni prizor.

24sedam/G.F.
Sedmi april 2021. godine

Fotografiju je zabeležio sa prozora svoje kuće u Zemun polju, pa prošle godine objavio i na društvenim mrežama uz šaljiv komentar: "Dolazi zima, ček nije to!"

Podsetimo, RHMZ je za danas u Beogradu najavio pretežno oblačno i hladnije, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima. Posle podne se očekuje prestanak padavina i razvedravanje.

Duvaće vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 10 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 14.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike