Šta se krije iza neobične kuće sa zazidanim prozorima u Sremskoj Mitrovici? Komšije otkrile detalje

15.04.2022

09:33

0

Fotografija ove misteriozne kuće odmah je postala viralna

Šta se krije iza neobične kuće sa zazidanim prozorima u Sremskoj Mitrovici? Komšije otkrile detalje
profimedia-0128561158 - Copyright Profimedia

Fotografija jedne neobične kuće u Sremskoj Mitrovici, na kojoj su svi prozori zazidani, izazvala je veliku misteriju, ali prema rečima komšija tu i nema prostora za čuđenje.

Naime, komšije otkrivaju šta se zapravo dogodilo sa kućom kojoj su zazidani prozori i vrata, ali čije dvorište je ipak uredno.

- Od 1972. kad smo došli ovde, kupili kuću, ta je kuća bila u izgradnji. Međutim, ostala je takva kakva jeste, nije bila izmalterisana, urađena, zato što su bili neki imovinski konflikti, bila je tu neka baka, ona je bila gazdarica - priča Vlastimir Benčik, prenosi "RTV".

Kažu kako je baba iz te kuće preminula, ostavila je sinu, ali je on otišao u Nemačku, gde je kupio tri strana, ima tri ćerke i tamo živi i uživa.

- Neće se nikad ni vratiti, a tu je ostalo to, pustolovina - objašnjava komšinica Marica Stević, koja je upravo pozvala komunalnu miliciju.

Kaže, u travi su se krili glodari i zmije, a u kući kako kaže "drogoši". Ipak, problemje rešen tako što su sa zadnje strane stavljena vrata, a s prednje su vrata i prozori zazidani.

S druge strane, misterije tu nema, kako dodaje Vladimir, osim u onom - ko je tu šta nasledio.

- Došli su nam jedan dan majstori i to su izmalterisali, pa je interesantno, sad te prozore što su zatvorili pa su malterisali tim belim peskom da to ipak bude malo lepše, da ne ruži ulicu i naselje, tako da nema misterije, više je misterija to ko je šta nasledio - zaključio je ovaj komšija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ RTV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike