Obucite se dobro, stavite kapu i šal: Danas će padati sneg

02.04.2022

17:44

0

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 5°C na jugu i istoku Srbije, maksimalna dnevna od 5°C na severu i na zapadu do 10°C na jugu i istoku Srbije

Obucite se dobro, stavite kapu i šal: Danas će padati sneg
Ilustracija - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

U Srbiji u nedelju oblačno i veoma hladno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima snegom, a u toku jutra uslova za susnežicu i sneg biće i na severu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 5°C na jugu i istoku Srbije, maksimalna dnevna od 5°C na severu i na zapadu do 10°C na jugu i istoku Srbije.


U Beogradu u nedelju oblačno i veoma hladno sa kišom, a u toku jutra biće uslova za susnežicu, u višim delovima grada i za sneg. Krajem dana i tokom večeri prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, maksimalna dnevna 6°C.
Tanjug/AP Photo/Michael Varaklas
 

U ponedeljak ujutro slab mraz, a tokom dana umereno oblačno i prohladno, dok se na severu očekuje sunčano. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C. U utorak i u sredu ujutro vedro i hladno, ponegde slab mraz, a tokom dana sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura u utorak od 16 do 20°C, a u sredu od 18 do 22°C.

U Beogradu ujutro veoma hladno, uz slab mraz, a tokom dana sunčano i prohladno, povremeno uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura do 10°C. U torak i u sredu sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura u sredu do 20°C.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike