Pobednik Slagalice napravio "haos" na društvenim mrežama, a samo je odgovorio na pitanje: "Koliko prosečno traje seksualni odnos?" (VIDEO)

01.04.2022

14:07

1

Pošto je kući odneo vrednu nagradu, nije ni slutio da je na društvenim mrežama napravio "haos" i svi se smeju jednom njegovom odgovoru

Pobednik Slagalice napravio "haos" na društvenim mrežama, a samo je odgovorio na pitanje: "Koliko prosečno traje seksualni odnos?" (VIDEO)
2969757_slagalica_ff - Copyright Foto: Printskrin/RTS

Aleksa Stefanović je u četvrtak uveče pobedio u kultnom kvizu Slagalica. Pošto je kući odneo vrednu nagradu, nije ni slutio da je na društvenim mrežama napravio "haos" i svi se smeju jednom njegovom odgovoru. Mada, ni odgovor drugog takmičara nije bio za "bacanje".

Naime, pitanje je glasilo:

- Naslov kog romana Paula Koelja iz 2003. godine predstavlja navodno prosečno trajanje seksualnih odnosa?

Aleksa, koji je sinoć bio na crvenoj poziciji dobio je priliku da kaže tačan broj, a odgovorom na pitanje zbunio je sve. Naime, njegov odgovor na ovo pitanje bio je "Pet minuta", što je mnoge nasmejalo. Drugi takmičar je otišao dalje pa je rekao "Dvanaest minuta".

Kada je Aleksa čuo tačan odgovor, "11 minuta", samo je prevrnuo očima, ali to ga nije omelo da postane pobednik 148. ciklusa i osvoji 300.000 dinara.

Ovo naravno nije prošlo nezapaženo od strane korisnika društvenih mreža, pa smo na Tviteru mogli da naiđemo i na različite komentare.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike