Martovski sneg u Beogradu: Zima ne odustaje!

06.03.2022

08:32

0

Beograd se ovog jutra zabeleo, a sudeći po reakcijama koje su preplavile društvene mreže, ne može se reći da su svi bili oduševljeni

Martovski sneg u Beogradu: Zima ne odustaje!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević

Taman kada smo pomislili da nas očekuje lepo vreme i da ćemo napokon odložiti zimsku garderobu, dočekao nas je sneg u martu. Beograd se ovog jutra zabeleo, a sudeći po reakcijama koje su preplavile društvene mreže, ne može se reći da su svi bili oduševljeni. 

 

 

Prema prognozi za narednih sedam dana, hladno vreme sa jutarnjim mrazevima zadržaće se sve do nedelje 13. marta, sa dnevnom temepraturom od 2 do 4 °C u većini mesta. 

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa susnežicom i snegom uz formiranje, ili povećanje snežnog pokrivača, u nižim predelima ponegde i sa mešovitim padavinama - kišom i snegom. Jutarnja temperatura se kretala od -15 do 2 stepena.  

printscreen/RHMZ
 

U ponedeljak oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača, u nižim predelima ponegde i sa mešovitim padavinama (kišom i snegom).

Od utorka do četvrtka promenljivo oblačno uz smenu sunčanih intervala i pojave kratkotrajnog snega ili lokalnih pljuskova snega.

U petak i za vikend pretežno sunčano, na istoku i jugoistoku povremeno uz umerenu oblačnost.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike