Nastavlja se promenljivo vreme: U većini mesta u Srbiji oblačno, a ponegde će padati i sneg!

03.02.2022

05:35

0

Najniža temperatura od -4 do 4 , najviša dnevna od 3 do 9

Nastavlja se promenljivo vreme: U većini mesta u Srbiji oblačno, a ponegde će padati i sneg!
Copyright R.M/24sedam

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda za danas, na istoku Srbije se očekuju oblaci i slab sneg, a na zapadu periodi sunčanog vremena. Jutarnja temperatura od -4 do 3 stepena, najviša dnevna do 9. U Beogradu smena oblaka i sunca i najviša dnevna temperatura 7 stepeni.

Danas u Srbiji umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabim snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom čitavog dana pretežno sunčano.

Vetar umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, uveče u skretanju na jugozapadni.

Najniža temperatura od -4 do 4 , najviša dnevna od 3 do 9.

Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći novo, jače naoblačenje sa severa ali će se zadržati suvo. 

Sutra promenljivo oblačno, toplije i suvo, sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 12 stepeni.

U subotu u Srbiji pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, u višim predelima sa slabim snegom, a u nedelju promenljivo oblačno i toplije sa dužim sunčanim intervalima.

Bonus video 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike