Robert iz Bačke Topole hteo da obraduje zaposlene greb srećkama, pa dobio tri miliona dinara! A onda odlučio da pare podeli sa radnicima!

20.01.2022

16:44

0

Odmah posle Božića, okupili su se i zajedno grebali srećkice za dobitak

Robert iz Bačke Topole hteo da obraduje zaposlene greb srećkama, pa dobio tri miliona dinara! A onda odlučio da pare podeli sa radnicima!
Profimedia

Horvath Robert (49) iz Bačke Topole došao je na zanimljivu ideju da obraduje svoje zaposlene za novogodišnje praznike, pa im je kupio srećke i uplatio Loto. 

Ali, nije ni slutio da će na srećki Ćup sa blagom dobiti 3.000.000 dinara. A onda je odlučio da dobitak podeli sa zaposlenima!

- Došao sam na ideju da svoje zaposlene obradujem u novoj godini. Izdvojio sam budžet od 50 evra po zaposlenom i za novac od 550 evra kupio sam Greb Greb srećke i uplatio Loto. Odmah posle Božića,  okupili smo se i zajedno grebali srećkice i došao je dobitak – započeo je svoju priču poslodavac iz Bačke Topole.

 

 

Među zaposlenima je prvo zavladala neverica, ali kada je Horvath proverio svoj dobitak u lokalnoj menjačnici počelo je praznično radovanje.

- Od osvojenog novca, polovinu delim zaposlenima. Njih je jedanaestoro. Četvrtina odlazi na kupovinu nove mašine za proizvodnju kojom se bavimo, a četvrtinu uplaćujemo Domu za decu sa posebnim potrebama – izjavio je Robert.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti