Ujutru magla i mraz, tokom dana će se smenjivati oblaci i sunce

14.11.2020

05:31 >> 06:48

0

Minimalna temperatura od 1 do 7°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C

Ujutru magla i mraz, tokom dana će se smenjivati oblaci i sunce
Copyright Pixabay

U većem delu Srbije u subotu ujutro očekuje se magla, ponegde i slab prizemni mraz. Tokom dana biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima, naročito u južnoj polovini Srbije i u brdsko-planinskim predelima. U pojedinim nizijama očekuje se zadržavanje magle tokom većeg dela dana, naročito na severu Srbije, u Vojvodini i u Negotinskoj Krajini. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 1 do 7°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C, javlja portal weather2umbrella.

U Beogradu u subotu ujutro maglovito. Tokom dana umereno oblačno, ali će biti uslova da se magla zadrži i duže tokom dana. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 12°C.

U nedelju i ponedeljak nakon maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. U pojedinim nižim predelima očekuje se zadržavanje magle tokom većeg dela dana. Maksimalna temperatura biće i preko 15°C, ponegde i do 18°C, a u predelima sa maglom hladnije. U ponedeljak krajem dana u severozapadnim, a tokom utorka i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Temperatura u padu za 5 do 7 stepeni.

U Beogradu u nedelju i ponedeljak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće od 15 do 17°C. U utorak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, temperatura u padu i za 7 stepeni. U sredu prohladno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike