Haos u Rumi! Dosledna: Predsednica opštine javno objavljuje sve koji zagađuju životnu sredinu: Policajac uhvaćen na delu!

26.12.2021

19:11

0

Kako 24sedam saznaje počinilac je saobraćajni policajac koji radi u policijskoj stanici u Rumi

Haos u Rumi! Dosledna: Predsednica opštine javno objavljuje sve koji zagađuju životnu sredinu: Policajac uhvaćen na delu!
a09b64e5-4aa7-41da-81fe-7b46a243fbb4-640x601 - Copyright Sremske vesti

Kao što je predsednica opštine Ruma obećala 21. decembra, kada je zatvorena deponija u Žarkovcima i postavljene kamere koje snimaju 24h, da će javno objaviti snimke svakog ko bude zagađivao životnu sredinu, upravo je to obećanje i održala!

Podsećanja radi predsednica opštine Ruma apelovala je da će komunalna inspekcija i policija na osnovu snimaka sa kamera pisati kazne i sankcionisati svakoga ko bude kršio zabranu bacanja smeća, takođe javno obećala da će snimke prekršioca objaviti kako bi narod znao ko zagađuje životnu sredinu i da će ovo biti praksa u Rumi.

Kako je rekla, trudiće se da ovakvim radom zaustave stvaranje divljih deponija i da će ukazati koliko je važno očuvanje i zaštita životne sredine.

Sremske vesti
 

Nakon prvog snimljenog izgrednika, predsednica je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavila izjavu:

–Dragi sugrađani, juče smo zabeležili bahato i neodgovorno ponošanje koje je direktno usmereno protiv zdravlja ljudi i zaštite životne sredine! Kao što smo i obećali, zatvorićemo sve deponije na teritoriji opštine Ruma, upravljaćemo odgovorno otpadom kako bi građanima omogućili lepše mesto za život! Na svaku deponiju postavićemo kamere i počinioce prekršaja kazniti, a slike i snimke javno objaviti! To smo učinili u Žarkovcima i prvog dana smo snimili, slobodno mogu da kažem, čoveka u zločinu protiv prirode! Stanovnik Žarkovaca je usled nemogućnosti da opasne materije izruči na divlju deponiju produžio 50 metara dalje i fekalni otpad izručio u njivu pored puta! Nakon prijave građana utvrdili smo o kome je reč i nadležnim organima podneli prijave, a Vama na uvid dostavljamo slike počinioca! Projekat Ruma – Bezbedan grad će nam pomoći u narednom periodu, pa tako za počinioce prekršajnih i krivičnih dela Ruma neće biti prijatno mesto za život, a svi odgovorni i pošteni građani će moći da uživaju i ponosno žive u našoj opštini!

Kako 24sedam saznaje počinilac je saobraćajni policajac koji radi u policijskoj stanici u Rumi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike