„Er Srbija“ povezuje Luksemburg sa Balkanom

05.07.2021

08:51 >> 10:06

0

Srpski i luksemburški avio-prevoznik zaključili ugovor o partnerstvu

„Er Srbija“ povezuje Luksemburg sa Balkanom
Copyright Promo: Er SRbija

„Er Srbija“ i „Lukser“ uspostavili su saradnju zaključivanjem specijalnog proratnog sporazuma (SPA), nakon što je luksemburška nacionalna aviokompanija 3. juna pokrenula direktne letove dva puta nedeljno na liniji Beograd – Luksemburg.

Putnici „Luksera“ će biti u prilici da preko Beograda lete do destinacija „Er Srbije“, kao što su Atina, Banjaluka, Podgorica i Skoplje, saopšteno je iz srpskoemiratskog aviprevoznika..

„Er Srbija“ će svojim putnicima omogućiti letove iz gradova u regionu do Luksemburga preko Beograda, kao i mogućnost putovanja između ova dva grada preko tranzitnih tačaka kao što su Berlin, Beč, Pariz i Rim. Avio-karte u okviru SPA ugovora u prodaji su od 1. jula.

Pročitajte još:

– Zahvaljujući proaktivnom pristupu i brzim reakcijama, uspeli smo da ostvarimo saradnju sa „Lukserom“, nedugo nakon što je uveo direktne letove između Beograda i Luksemburga. Raduje nas činjenica da ćemo putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Ostajemo fokusirani na konstantno unapređenje usluge i proširenje saradnje sa našim partnerima – izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u „Er Srbiji“.

„Lukser“, nacionalni avio-prevoznik Luksemburga, osnovan je 1961. godine i nudi linije do većine najznačajnijih evropskih gradova, poslovnih centara i međunarodnih čvorišta, uz bezbednost, kvalitet i fleksibilnost kao prioritete u poslovanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike