"Er Srbija" pokrenula konkurs za maskotu kompanije: Simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju

13.05.2024

10:37

0

Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine

"Er Srbija" pokrenula konkurs za maskotu kompanije: Simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju
Er Srbija - Copyright Promo/Er Srbija

Srpska nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" pokrenula je konkurs za maskotu kompanije i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote, saopštila je danas ta kompanija.

Kako se navodi, zainteresovani za učešće u konkursu ideje mogu da pošalju najkasnije do ponedeljka, 27. maj u 23.59 časova, na mejl adresu [email protected], sa naznakom "Maskota AirSERBIA", uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.

Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine, a pripremljene su i vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju.

Direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Boško Rupić naglasio je da maskota predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.

- Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta - rekao je Rupić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike