Oni su lideri u razvoju namenske industrije: Prave investicije dale dobre rezultate, zaposlenima plate skočile blizu hiljadu evra!

15.12.2023

13:45

0

Stalan rast poslovanja skoro je duplirao broj zaposlenih u odnosu na 2010. godinu

Oni su lideri u razvoju namenske industrije: Prave investicije dale dobre rezultate, zaposlenima plate skočile blizu hiljadu evra!
Copyright RINA

Kompanija "Sloboda" privodi kraju veoma uspešnu poslovnu godinu, a na osnovu već ugovorenih poslova može se zaključiti da će naredne dve godine biti još uspešnije. Stalan rast poslovanja skoro je duplirao broj zaposlenih u odnosu na 2010. godinu, pa sada u fabrici radi oko 2.300 radnika.

- Dobro poslovanje omogućilo je komapaniji novo povećanje zarada za 17.83 odsto, tako da će novembarska prosečna plata u kompaniji iznositi 103.414 dinara, skoro tri puta više u odnosu na 2010. godinu kada je iznosila 35.377 dinara - kažu u menadžmentu ove kompanije.

U kompaniji smatraju da su jedan od ključnih razloga za uspeh kompanije, investiciona ulaganja koja su u poslednjih 10 godina premašila 40 miliona evra.

RINA
 

Kompanija je i društveno odgovorna i kao takva bila je jedan od najznačajnijih donatora čačanske bolnice, a poslednjih godina drastično su uvećana i ulaganja u ekološki odgovornije poslovanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike