Otkrijte najsavremenije strategije za maksimiziranje potencijala zarade putem programatskog oglašavanja

22.11.2023

10:29

0

Autor: 24sedam

Besplatan webinar od strane Google partnera

Otkrijte najsavremenije strategije za maksimiziranje potencijala zarade putem programatskog oglašavanja
Copyright Waytogrow promo

U današnjem brzo promenljivom digitalnom okruženju, izdavači se suočavaju s brojnim izazovima kada je reč o efikasnom monetizovanju svojih web sajtova, uprkos obilju dostupnih opcija. Mnoge strategije ne ispunjavaju očekivanja, što dovodi do frustracije izdavača zbog nedovoljnih prihoda od oglasa.

Međutim, usred ovih izazova, programatsko oglašavanje se pojavilo kao izuzetno efikasna i transformišuća strategija tokom poslednje decenije.

Ovaj revolucionarni pristup preoblikovao je pejzaž digitalnog marketinga omogućavajući preduzećima da iskoriste moć podataka i automatizacije kako bi optimizovali svoje marketinške napore.

Waytogrow, vodeći Google sertifikovani partner za izdavaštvo sa sedištem u Poljskoj i vodeći programatski pružalac monetizacije u Srbiji, već više od 7 godina pomaže najboljim medijskim grupama i nezavisnim izdavačima u Srbiji da maksimiziraju profitabilnost svojih web sajtova i prevaziđu prepreke monetizacije.

06. decembra, u 20 časova po srednjeevropskom vremenu, Waytogrow će organizovati besplatan webinar otkrivajući najsavremenije strategije za izdavače kako bi maksimizirali svoje programatske prihode i otkrili tajne izgradnje snažnog sistema oglasa.

Programatsko oglašavanje uključuje automatizovano kupovanje i prodaju digitalnog prostora u realnom vremenu, koristeći algoritme i analizu podataka za ciljanje određenih publika. Ovaj metod zamenjuje tradicionalne ručne procese kupovine oglasa, omogućavajući preduzećima da optimizuju svoje kampanje i postignu veću efikasnost.

Programatsko oglašavanje pruža nekoliko prednosti za izdavače, uključujući:

1. Povećanje prihoda od oglasa: Automatizovani procesi licitiranja osiguravaju da se oglasni prostor prodaje po najvišoj mogućoj ceni, čime se maksimizira prihod za izdavače.


2. Efikasna monetizacija: Umesto pregovaranja pojedinačnih ugovora, programatske platforme automatizuju kupovinu i prodaju inventara oglasa u realnom vremenu. Ova efikasnost omogućava izdavačima da efikasnije monetizuju svoj inventar, smanjujući administrativne terete i povećavajući operativnu efikasnost.


3. Ciljano oglašavanje: Korišćenjem analize podataka i segmentacije publike, izdavači mogu upariti oglase sa interesovanjima i preferencijama svojih korisnika. Ovaj personalizovani pristup poboljšava korisničko iskustvo, povećava angažman i poboljšava efikasnost kampanja.


4. Otimizacija u realnom vremenu: Programatske platforme pružaju podatke i analitiku u realnom vremenu, omogućavajući izdavačima da optimizuju svoje kampanje u hodu.


5. Pristup različitim formatima oglasa: Programatsko oglašavanje podržava različite formate oglasa, uključujući prikaz oglasa, video oglase, prirodne oglase i druge. Ova raznovrsnost omogućava izdavačima da eksperimentišu sa različitim formatima i pronađu one koji najbolje odgovaraju njihovoj publici.


6. Bezbednost brenda i kontrola: Izdavači mogu postaviti parametre kako bi se osiguralo da oglasi odgovaraju vrednostima i standardima njihovog brenda. Dodatno, mogu primeniti mere kako bi sprečili prevaru sa oglasima, održavali transparentnost i štitili svoj ugled.

 

Međutim, kako bi konstantno održavali monetizaciju veb sajta i maksimizirali prihode od oglasa, izdavači moraju biti informisani o najnovijim trendovima i strategijama u oblasti oglašavanja.

Besplatan webinar koji organizuje Waytogrow pružiće vredne uvide izdavačima svih profila i veličina preduzeća. Tokom događaja, govornici iz Waytogrow će duboko ući u suštinu efikasnog monetizovanja veb sajtova, obezbeđujući studije slučaja i pružajući prilagođene smernice i strategije prilagođene jedinstvenim izazovima sa kojima se suočavaju izdavači.

Detalji webinara:

Datum: 6. decembar Vreme: 20 časova (srednjeevropsko vreme)

Kome je namenjen?: Izdavači koji traže povećanje prihoda od oglasa i efikasne strategije monetizacije

Cena: Besplatno

Da biste saznali više o dnevnom redu webinara i govornicima, posetite sledeći link: https://www.waytogrow.com/webinar-registration/

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike