Privredna komora Srbije pomaže razvoju biznis vibera

08.02.2023

11:09

0

Privredna komora Srbije (PKS) i „Rakuten Viber“ danas su predstavili nove poslovne aplikacije te društvene mreže a sada i poslovne mreže i razgovarale o saradnji

Privredna komora Srbije pomaže razvoju biznis vibera
Viber - Copyright 24sedam

Servisi koje pruža kompanija „Rakuten Viber“ preko društvene mreže viber privredi Srbije pomažu da bude funkcionalnija, konkurentnija, da posluje bolje, rekao je predsednik PKS Marko Čadež i najavio strateško partnerstvo u stvaranju novih usluga.

- Na današnjem sastanku smo se dogovorili da budemo strateški partneri na razvijanju novih usluga pre svega za mala i srednja preduzeća. Na tome bi sa naše strane radio Centar za digitalnu transformaciju kroz koji je prošlo na hiljade kompanija i digitalizovalo svoje procese, a sada u saradnji sa vajberom želimo da napravimo još veći iskorak - rekao je Čadež.

Viši direktor za razvoj na vodećim tržištima kompanije „Rakuten Viber“ Atanas Rajkov je rekao da se radi o aplikacijama "poslovni inboks" i "komercijalni nalozi" i istakao da viber u Srbiji već koristi oko miliona korisnika.

Prema njegovim rečima, aplikacije su bezbedne i sigurne, a testiranje poslovnih aplikacija rađeno u prethodna dva meseca je pokazalo da su korisnici veoma zadovoljni njihovim korišćenjem i izrazio nadu da će tako biti i u Srbiji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike