Za leto je plan jednostavan: Put pod noge, polisa u džep

27.06.2021

10:55 >> 11:00

0

Da bismo mirno i bezbedno putovali važno je osigurati se, a Globos osiguranje nudi i novine

Za leto je plan jednostavan: Put pod noge, polisa u džep
Copyright Foto: Promo/Globos osigurajne

Paklene vrućine koje nas muče po gradovima ovih dana teraju nas da mislimo samo na jedno – plažu i šum morskih talasa. Da bismo do njih stigli, moraćemo na put, a kada putujemo bilo bi razborito na taj put krenuti s polisom putnog osiguranja u džepu, pogotovo ako idemo sa porodicom.

Putno zdravstveno osiguranje, obezbeđuje neophodnu pomoć u iznenadnim slučajevima, bilo da se radi o naizgled banalnim incidentima tipa gubitka prtljaga na avionskom letu ili pasoša, bilo da su u pitanju situacije kada je ugroženo zdravlje – hitne lekarske intervencije, bolesti ili nezgode za koju je neophodna stručna pomoć ili nega tokom boravka u inostranstvu.

Sume osiguranja za medicinsku pomoć su 15.000 i 30.000 evra po jednom osiguranom licu, a za dodatnu zaštitu od Covid19 suma osiguranja je 5.000 evra. I naravno, pored standardnog paketa zdravstvenog osiguranja, želimo da imamo i asistenciju ukoliko izgubimo dokumenta, prtljag ili nam zatreba pomoć prevodioca ili advokata.

A ako možemo od polise dobiti i nešto više, onda smo još više zadovoljni. E baš takva je polisa putnog osiguranja „Globos osiguranja“, pod simpatičnim imenom „Put pod noge, polisa u džep“, koja nudi uslugu telemedicine, u svim situacijama kada nije neophodan direktan kontakt sa lekarom.

Takvi slučajevi na putovanjima u inostranstvu nisu retki. Recimo, imate neke tegobe koje ne iziskuju hitne intervencije, a opet želite da budete uvereni da Vaše zdravlje nije ugroženo, i što je najvažnije osećaćete se sigurnije kada čujete mišljenje medicinskog osoblja. Do najbližeg lekara u Grčkoj ili Turskoj morate da vozite nekoliko desetina kilometara. Veliku prepreku prilikom traženja zdravstvene pomoći može činiti jezik, i prevazilaženje ove barijere je takođe ozbiljan benefit online konsultacija sa lekarom.

Tada dobro dođe telemedicina i opcija „Globos osiguranja“ OnLineDok kada se video pozivom, četom ili telefonskim pozivom kontaktiraju lekari opšte prakse, pedijatri, pulmolozi ili internisti iz Srbije, dobije savet, terapija, elektronski pošalju nalazi, i sve to na srpskom jeziku!

Ipak, najlepše se uvek provedete na odmoru kada možete da uživate baš onako kako ste planirali i kada Vam ne zatreba nikakav vid asistencije i pomoći. „Globos osiguranje“ Vam želi dobro zdravlje i uživanje, srećan put i pošaljite nam razglednicu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike