Ana Brnabić najavila lepe vesti za najstarije sugrađane: Do kraja godine planirano povećanje penzija

21.04.2024

18:14

0

Ona je istakla da se radi na tome, ma koliko bilo teško, da ova molba bude sprovedena u delo

Ana Brnabić najavila lepe vesti za najstarije sugrađane: Do kraja godine planirano povećanje penzija
Ilustracija - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, članica Predsedništva SNS Darija Kisić i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević razgovarali su danas sa penzionerima Čukarice.

- Do kraja godine bilo je planirano jedno povećanje penzija, međutim, predsednik Aleksandar Vučić je eksplicitno tražio da se pronađe rešenje i da idemo sa dva povećanja - rekla je Ana Brnabić.

Ona je istakla da se radi na tome, ma koliko bilo teško, da ova molba bude sprovedena u delo.

TANJUG/ GO SNS
 

- Prihvatili smo i savet predsednika Vučića i još jednom pokazali da nismo od onih kojima je politika matematika i da cenimo volju naroda. Takođe, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, ovoga puta na izbore idemo u najširoj koaliciji sa svima onima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju. Idemo kako bi, ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bi pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije - poručila je Brnabić, saopšteno je iz SNS.

Darija Kisić je od srca zahvalila najstarijim sugrađanima što su uvek uz svoju zemlju, što su, kako je rekla, ogromna podrška i što uvek najbolje znaju ko treba da vodi Srbiju i Beograd.

TANJUG/ GO SNS
 

- Uz njihovu podršku, na krilima njihovog znanja i iskustva, uz njihove dragocene savete, nastavljamo dalje putem razvoja i prosperiteta našeg Beograda i naše Srbije. U Beogradu smo u decembru pobedili, pobedićemo i na predstojećim izborima, još ubedljivije, za našu decu, za mlade, za naše stare, da svi građani još bolje žive - rekla je Kisić.

Nikodijević je iskreno zahvalio najstarijim sugrađanima za podršku godinama unazad.

- Zahvaljujući njima, njihovom razumevanju i istrajnosti uspeli smo da stvorimo ekonomski stabilnu i jaku državu. Zato je danas naša obaveza da se još jače borimo za bolji materijalni položaj najstarijih, da vodimo brigu o svakom ugroženom čoveku i pružimo neophodnu podršku svakom čoveku kojem je potrebna pomoć države - naglasio je Nikodijević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike