Sve o austrijskim penzijama 23. i 24. aprila

11.04.2024

09:12

0

Autor: R.B.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) organizuje razgovore sa predstavnicima austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje

Sve o austrijskim penzijama 23. i 24. aprila
Grac - Copyright Profimedia

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) podsetio je u današnjem saopštenju osiguranike koji imaju staž u Austriji i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju sa ovom zemljom, da će 23. i 24. aprila biti održani razgovori sa predstavnicima austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje.

Razgovori će u utorak 23. aprila biti održani u prostorijama Fonda u Požarevcu, od 9 do 16.00 časova (Trg Radomira Vujovića 1) i 24. aprila 2024. godine u Beogradu, od 9 do 16.00 časova (Pariska broj 9), saopšteno je iz Fonda PIO.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

Zainteresovani za učešće u ovim razgovorima su obavezni da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745 a prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike