Ostoja Mijailović na Kopaonik biznis forumu: Svest o ekološkoj održivosti je na sve većem nivou, pa je to slučaj i u auto-industriji

04.03.2024

18:52

0

On je objasnio da je primarni cilj "OMR grupe" da pruži kompletnu uslugu vozačima na jednom mestu

Ostoja Mijailović na Kopaonik biznis forumu: Svest o ekološkoj održivosti je na sve većem nivou, pa je to slučaj i u auto-industriji
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik "OMR grupe" Ostoja Mijailović govorio je na panelu "Role of the region in a changing automotive industry", u okviru Kopaonik biznis foruma.

- Činjenica je da interesovanje za električna vozila raste, da su kupci zainteresovani. Svest o ekološkoj održivosti je na sve većem nivou, pa je to slučaj i u auto-industriji. Istovremeno, potencijalni kupci električnih vozila imaju i mnogo nedoumica - rekao je Mijailović.

On je objasnio da je primarni cilj "OMR grupe" da pruži kompletnu uslugu vozačima na jednom mestu.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

 

- Primarni cilj "OMR grupe" i kompanija u našem sastavu jeste da odgovorimo na sve potrebe vozača električnih vozila i da pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu. Istovremeno, ulažemo resurse i u konstantnu edukaciju tržišta, kako bi korisnici imali sve pravovremene informacije. Upravo sa našim partnerom "Stellantisom", kroz uvoz i distribuciju brendova "Fiat", "Fiat Professional" i "Jeep", koji će imati najviše električnih modela automobila, ponudićemo našim kupcima sve odgovore - izjavio je predsednik "OMR grupe" Ostoja Mijailović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike