Više nego odlični uslovi za Addiko štednju

06.07.2023

09:00

0

Autor: 24sedam

Addiko banka je na početku ovog leta svim zainteresovanim građanima omogućila odlične uslove za štednju pored svoje, već dobro poznate, ponude kredita

Više nego odlični uslovi za Addiko štednju
Copyright Promo: Addiko banka

U pitanju je specijalna ponuda za oročenu štednju u evrima, koja svim klijentima pruža mogućnost da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu, da njime jednostavno upravljaju, kao i da na svoju štednju ostvaruju odličan prinos, kažu iz banke.

Namenjena je svim rezidentima, ali i nerezidentima u Srbiji, a ovu Addiko specijalnu letnju ponudu za štednju odlikuje fleksibilan period oročenja, tako da svi klijenti mogu da izaberu onaj rok koji najviše odgovara njihovim potrebama i planovima - na 3, 6, 12, 25 ili 36 meseci.

Pored ove velike fleksibilnosti, tu je i atraktivna kamatna stopa koja se razlikuje u zavisnosti od perioda oročenja, pa kod štednje na tri meseca iznosi 3% NKS (EKS 2,57%), dok je kod oročene štednje na 36 meseci kamata 3,2% NKS (EKS 2,65%).

Promo: Addiko banka
 

Zahvaljujući dobrom poslovanju i izuzetnoj ponudi, nivo štednje u Addiko banci beleži stalan rast, dok svojim proaktivnim pristupom kreditiranju, Banka nastavlja da sredstvima kojima upravlja kontinuirano podržava brojne privrednike i preduzetnike u Srbiji.

Takođe, Addiko banka ovakvim pristupom nastavlja da gradi i jača svoju poziciju specijalističke banke u kreditiranju fizičkih lica, spremne da uvek i svuda svim svojim klijentima omogući da brzo i najjednostavnije ostvare svoje lične i porodične planove.

Više detalja o specijalnoj ponudi Addiko banke i svim njenim pogodnostima možete saznati na sajtu banke www.addiko.rs.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike