Svetski poljoprivredni noviteti u Sremu: Na Agro Sirm 2021. i oprema i edukacija

08.07.2021

08:50 >> 08:55

0

Vodeći svetski i domaći agro brendovi u Sremskoj Mitrovici predstaviće nove modele a stručnjaci održati konferencije, edukativne sesije i okrugle stolove

Svetski poljoprivredni noviteti u Sremu: Na Agro Sirm 2021. i oprema i edukacija
Copyright FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Četvrti sremski poljoprivredni sajam Agro Sirm 2021. biće održan 9. i 10. jula na prostoru Hipodroma i Hotela Srem u Sremskoj Mitrovici a otvoriće ga ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, saopštili su organizatori.

Agro Sirm je osmišljen kao mesto okupljanja privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede, finansijskog sektora, automobilske industrije, mehanizacije, prehrambene industrije, stočne hrane, turizma i drugih grana naslonjenih na poljoprivredu, ali i velikog broja poljoprivrednika, vlasnika registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije i regiona a sa ciljem unapređenja komunikacije i poslovanja u agraru.

Novina je da su ove godine uvedeni prateći konferencijski sadržaji, edukativne sesije i okrugli stolovi.

Ove godine sajam će se baviti temema finansiranja poljoprivrede i izrade otpornosti MSP u Srbiji.

Pročitajte još:

Agro Sirm će se ove godine prostirati na preko 10.000 metara kvadratnih izložbenog prostora gde će se videti vodeći svetski i domaći agro brendovi i njihovi noviteti.

Sajamsku manifestaciju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, Privredna komora Srbije – Sremskog upravnog okruga i Grad Sremska Mitrovica, KPZ Sremska Mitrovica i Top Events Team doo.

Radno vreme sajma je od 09 do 17 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike