Cela Srbija se udružila da pomogne Ljubici da pronađe ukradenog psa: Nudi 1.000 evra, a od njega ni traga ni glasa!

17.12.2021

13:50

0

Autor: 24sedam

Ona je u nekoliko rečenica na društvenoj mreži Instagram opisala svu ljubav prema ovoj životinji

Cela Srbija se udružila da pomogne Ljubici da pronađe ukradenog psa: Nudi 1.000 evra, a od njega ni traga ni glasa!
kane korso - Copyright Printscreen/Instagram/Ljubica Peković

Cela Srbija ovih dana priča o Ljubici Peković, devojci koja pokušava da vrati nazad svog psa Aresa kojeg su oteli iz dvorišta. 

Naime, ona nudi i novčanu nadoknadu od 1.000 evra za kane korsa, "specifičnog po tome što mu je desno uvo savijeno ka glavi, dok levo stoji uspravno" vrati kući. 

Mnogi su se udružili da joj pomognu uz poruku "Vratite Aresa Ljubici", a uz to svi dele njenu poruku o posebnoj ljubavi koju gaji prema ljubimcu.

Uz ovaj apel svi dele i poruku Ljubice, koja je u nekoliko rečenica opisala svu ljubav prema ovoj životinji, a koju mi prenosimo u celosti:

 

 

- Znaš, mnogo toga su mogli da nam uzmu, ali sećanje ne mogu da ukradu ni meni ni tebi, je l da? Ne mogu da nam uzmu one vožnje na pedalini na Zlatiboru, deljenja pljeskavice kada ti pojedeš sve, pa moramo po novu i kupanje na zlatiborskim jezerima.

Ni one duge šetnje, maženja, igranje sa štapom koji nikada nisi naučio da vratiš. Jahanje satima po livadama Zlatibora, Košutnjaku... to si najviše voleo. Nedostaješ mi, znaš? I ti i ona tvoja balava njuškica zbog koje sam morala da se presvlačim pet puta dnevno, tvoj tužni pogled kada te ne mazim, vrckava guza i medveđe šapice. Od svega mi najviše fali ono tvoje krivo desno uvce za koje su govorili da ne bi trebalo tako, a meni je baš takvo bilo savršeno.

 

 

Svima nedostaješ, pričamo o tebi i tražili smo te svuda, znam da osećaš to. Da sam samo znala da je poslednji put, ne bih prestajala da te grlim.

Ti ljudi što su te uzeli, ma sigurno si im se baš svideo, brinu o tebi je l' da? Tešim se jer ne mogu da prihvatim da si tužan, gladan i da ti je hladno. Hvala ti što si me naučio da ne treba da želim ništa novo, već da je najbitnije da ne izgubim ono što imam i volim.

Srešćemo se ponovo obećavam ti debeljko..makar negde slučajno. Ni ti ne odustaj, drži se i nemoj da si tužan, znaš kako smo se igrali kad ja kao cvilim, a ti se baciš preko mene i počnes da me ližeš, seti se toga. Nikad ti nisam dala da cvilis i govorila sam ti kroz šalu da si opasan pas.

Možda sam tako i trebala da te učim...da te nisam razmazila toliko ne bi mogli da te uzmu, a ja sam te učila da veruješ svima i da se raduješ svemu.. Izvini mazo. I da, činija ti je puna hrane, čekaće te. Možda te vrate ako vide koliko nedostajemo jedno drugom...videće ti u očima. Volim te - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike