Stravična sudbina nestale Svetlane (58): Preživela požar u firmi, a sada se sumnja da je progutao plamen u tržnom centru!

04.12.2021

20:09

0

Sumnja se da je Svetlana P. (58) bila u apoteci u tržnom centru u Obrenovcu kada se on zapalio

Stravična sudbina nestale Svetlane (58): Preživela požar u firmi, a sada se sumnja da je progutao plamen u tržnom centru!
24sedam

Svetlana P. (58) iz Obrenovca, koja se vodi kao nestala u požaru koji je izbio pre četiri dana u robnoj kući u Obrenovcu, preživela je požar u fabrici "Lepenka" kod Umke, koji je izbio u avgustu ove godine.

Svetlana je radila u fabrici kartona kod Umke u kojoj je 19. avgusta buknula vatra, ali su svi radnici uspeli da se evakuišu na vreme.

- I ona i muž rade u fabrici "Lepenka" i znam da su pre oko tri meseca izbegli veliki požar koji je buknuo u dvorištu fabrike. Tada je u fabrici pričinjena velika šteta, ali najvažnije je da nije bilo žrtava. Eto šta vam je sudbina, Svetlana je jedan požar preživela, a sad je nestala u drugom. Svi se nadamo da je uspela da preživi požar i da će se odnekud pojaviti - kaže jedna komšinica.

Podsetimo, Svetlana je u sredu otišla da se testira na koronu. Pošto je to završila, otišla je u apoteku u TC Obrenovac, koji je preko puta ambulante. Otkad je izbio požar, nje nema, nije došla kući, a ni po rezultate kovid testa, pa zato strahujemo da je ona jedna od nestalih u požaru - kažu komšije.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je za Kurir da je krov izgorelog tržnog centra juče skinut i da je počeo uviđaj.

- Još nemamo nikakve informacije u vezi sa eventualnim žrtvama - naveo je Čučković. Pored Svetlane P., kao nestala se vodi i Valentina L. (53), koja je radila u kineskoj prodavnici u robnoj kući.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir