"Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Zemun": U ponudi ajvar, domaći sokovi, zimske salate…

02.12.2021

13:07

0

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima

"Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Zemun": U ponudi ajvar, domaći sokovi, zimske salate…
af792f8f77e42af36fabb3318471c2c2_7500299337 - Copyright Beoinfo

Na pijaci "Zemun" biće održan "Karavan zimnice", u subotu i nedelju, od osam do 16 časova, saopšteno je iz JKP "Gradske pijace". 

Ovog vikenda, pijaca "Zemun" će biti ne samo mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica već i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima.

Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogo drugih proizvoda za zimsku trpezu koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama. 


Zbog velikog interesovanja, na pijaci "Zemun" će od 2. decembra biti postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica.

Od danas pa do subote, od osam do 13 časova, posetioci ove pijace, kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata i da obavljaju druge transakcije, navodi se u saopštenju. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike