Predstavlja se kao Dobrila i napada mlade mame sa decom: Stanovnici Petlovog brda čuvajte se manijaka!

25.11.2021

16:44

0

Jednoj sugrađanki pokušao je da upadne u stan početkom novembra, zbog čega je nesrećna žena privremeno otišla iz Beograda

Predstavlja se kao Dobrila i napada mlade mame sa decom: Stanovnici Petlovog brda čuvajte se manijaka!
Ilustracija - Copyright Pixabay

U naselju Petlovo brdo nezvanično se pojavio muškarac koji vreba žene sa malom decom.

Naime, jedna sugrađanka se požalila medijima kako je početkom novembra neko pokušao da obije njen stan u ranim jutarnjim časovima, dok je u njemu bila sa bebom, drugaricom i mačkom.

Od tada, ona živi u strahu, a zbog nemile situacije privremeno se izmestila iz Beograda.

- Ubeđene smo da je muškarac imitirao ženski glas i predstavio se kao Dobrila i nalegao na bravu. Pre toga je "legao" na zvono dok nisam ustala, pozvala muža i pitala da li on zvoni, ali to nije bio on - započinje priču uplašena žena.

- Taj provalnik je otišao tek kad je čuo drugaricu i mene kako zovemo policiju - rekla je ona i apelovala na sve mame koje ostaju same noću sa decom, a i sve ostale devojke da se čuvaju.

- Meni se dešavalo mnogo puta da ostavim otključano i tako spavam, ali smo tad imali staforda. Sva sreća pa su mi sada sve tri brave bile zaključane - dodaje.

Ona je istakla da je čula da se slične stvari dešavaju i na Vračaru, kada je lopov ušao u kuću i nonšalantno pokrao sve dok je žena spavala sa dečicom u krevetu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike