Upozorenje za roditelje: Manijak kruži oko škole u Niškoj Banji!

26.10.2021

13:41

0

Autor: 24sedam

Na području Niške Banje pojačane su policijske patrole

Upozorenje za roditelje: Manijak kruži oko škole u Niškoj Banji!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Objava upozoravajućeg sadržaja, koja se ovih dana pojavila u Fejsbuk grupi "Mesto za roditelje iz Niša", uznemirila je građane Niške Banje. Naime, kako je u postu navedeno, jedan muškarac star oko 40 godina, u sivom automobilu, presreće decu u krugu osnovne škole i mami ih da uđu sa njim u vozilo.

- Želim svima da skrenem pažnju da se u Banji pojavio čovek sa svetlo sivim automobilom, ćelav, krupnije građe, oko 40 godina, sa punijim obrazima (tako ga deca opisuju), koji prati decu i govori im da uđu u kola, navodi se u postu.

Kako dalje stoji, jedna devojčica je navodno uspela da pobegne jer živi u blizini škole.

- Sve se dešava usred dana, u centru Banje. S obzirom na to da se ponavlja ista situacija, očigledno da nije pogrešio, već su namere i više očigledne, stoji u objavi.

Kako objašnjavaju za Telegraf.rs iz Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" u Niškoj Banji, ovo upozorenje među stanovnicima kruži od nedelje.

- Cirkularna poruka objavljena na Fejsbuk grupi "Mesto za roditelje iz Niša" kruži među stanovnicima Niške Banje od nedelje. U samoj školi ne postoji nijedna prijava roditelja koja bi potvrdila poruku. Policija je reagovala, takođe, bez prijave roditelja i pojačala dežurstvo u uniformi i civilu u samoj Banji - rečeno nam je iz ove ustanove.

O čitavom slučaju oglasila se i niška policija, odakle su za naš portal rekli da su preduzete neophodne mere.

- Odmah po saznanju da su se na društvenim mrežama pojavili navodi da nepoznato lice kruži automobilom po ulicama Niške Banje i poziva decu u njegov automobil, policija je preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i na temeljan način pristupila ovoj situaciji. Na području Niške Banje pojačane su policijske patrole, a obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, po čijem nalogu policija radi na utvrđivanju činjenica i okolnosti u ovom slučaju - rekli su.

Takođe, apeluju na građane da u ovakvim situacijama odmah obaveste nadležne.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike