Ponovo kolo na Savskom trgu: Antivakseri i protivnici mera ponovo protestuju protiv zdravog razuma (VIDEO)

03.04.2021

18:47 >> 20:30

0

Grupa građana koji se protive merama uvedenim protiv korona virusa ponovo su se danas okupili u centru Beograda

Ponovo kolo na Savskom trgu: Antivakseri i protivnici mera ponovo protestuju protiv zdravog razuma (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Grupa građana koji se protive merama uvedenim protiv korona virusa ponovo su se danas okupili u centru Beograda, a kako je objavljeno na društvenim mrežama, ponovo su i igrali kolo oko spomenika Stefanu Nemanji.

U danu kada imamo 38 preminulih i više od 4.000 preminulih, ova grupa ljudi ponovo je rešila da protestuje protiv zdravog razuma, uz to ne poštujući nijednu epidemiološku meru. Još jednom su zaigrali Užičko kolo na Savskom trgu i još jednom pljunuli u lice svim lekarima, doktorima, medicinskim sestrama i svima koji se 24 sata bore za zdravlje i živote ljudi.

I tokom protestne šetnje hodali su ulicama bez maske i bez distance. Inače, na protestu je govor održao, između ostalih, i raščinjeni monah Antonije Davidović koji je bio u prvim rušilačim redovima tokom protesta letos.

Primećeni su i transparentni usmereni protiv migranta.

Pročitajte još:

Pre dva dana, antivakseri su organizovali još jedan protest. Antivakserski protest protiv mera uperenih protiv širenja korona virusa, podstaknut je hapšenjem dr Jovane Stojković i drugih antivaksera, a doživeo je fijasko maltene pre nego što je počeo, budući da se na njemu okupila nekolicina građana.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike