Kolaps u gradu: "Branik do branika" na mostovima i glavnim ulicama

29.12.2020

15:52

0

Milim automobilom svaki dan kad se vraćam sa posla, a u saobraćaju izgubim nekad i sat vremena - rekao je jedan vozač za 24sedam

Kolaps u gradu: "Branik do branika" na mostovima i glavnim ulicama
Copyright Foto: Printscreen/Naxikamere

Gužve u toku popodnevnog špica ovih dana su pojačane, jer se Nova godina bliži, a situacija na glavnim saobraćajnicama ni danas nije bila ništa drugačija.

Saobraćajni “čepovi” napravili su se na Brankovom mostu u smeru ka gradu, kao i na Gazeli, a prema rečima jednog vozača iz Beograda, od Geneksa do Autokomande potrebno je i do pola sata vožnje.

– “Milim” automobilom svaki dan kad se vraćam sa posla, a u saobraćaju izgubim nekad i sat vremena. Na Gazeli se u popodnevnim časovima vozila uvek jako sporo kreću – rekao je za 24sedam Marko S.

Gužva se stvorila i u samom centru grada na Trgu Nikole Pašića, zatim u Takovskoj, a ni Novobeograđani nisu mogli da izbegnu zastoje, pa se automobili u Ulici Jurija Gagarina i u Bulevaru Mihajla Pupina kreću usporenim intenzitetom.

Ništa bolja situacija nije ni na Mostarskoj petlji i Pančevačkom mostu, te će vozači, koji ovog popodneva krenu negde svojim automobilom, morati da se naoružaju strpljenjem.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike