Pojavio se snimak drame u Zemunu: Deca se igraju, dok ih iz crnog auta posmatraju nepoznati ljudi, žena izlazi i na čudan način im prilazi!

27.04.2021

17:57 >> 18:04

0

Autor: J.B.O.

Pokušavala da ih nagovori da uđu u kola

Pojavio se snimak drame u Zemunu: Deca se igraju, dok ih iz crnog auta posmatraju nepoznati ljudi, žena izlazi i na čudan način im prilazi!
Copyright Printscreen/Telegraf

Na snimku sa nadzorne kamere koja je pokrivala deo ulice gde su se igrala deca u Altini prošle nedelje vide se dečaci koji se igraju i crni automobil koji je u njihovoj blizini stajao dva sata.

Iz auta je posle nekoliko sati izašla žena koja je pričala s decom, dala im novac i pokušavala da ih nagovori da uđu u kola. Roditelji iz ovog dela Zemuna su u strahu jer nisu sigurni šta je žena htela od dece.

Srećom, tu je bilo i starijih dečaka, pa niko od mlađih nije ušao u kola.

Printscreen/Telegraf

Kako je ranije rekao za Telegraf.rs jedan od očeva dece koja su se igrala i koji je i alarmirao policiju, žena je dala iskaz u policiji. Prema njegovim rečima, naš zakon ne prepoznaje takvu situaciju kao opasnu, a žena će, najverovatnije, ostati nekažnjena.

Motivi koje je imala ostaju nejasni. Decu je zvala da uđu u automobil da se ugreju, da popiju sok, jednom od njih je dala novac, a kako se vidi na snimku, vozila je i trotinet jednog od njih.

Printscreen/Telegraf

– Tu je bilo sedmoro dece raznih uzrasta. Taj auto je stajao dva puna sata parkiran naspram njih i ništa se nije dešavalo. Oko 20 sati je dvojici najmlađih prišla žena, to su bili moj sin koji je drugi razred i njegov drug iz odeljenja… Prišao im je i moj srednji sin i sve vreme bio tu. Ona nije bila neprijatna… Ali u jednom trenutku je počela da priča da je jako tužna, da ima neku tužnu priču, jer joj je preminuo prjatelj i sada je sa jednim Turčinom tu. U nekoliko navrata im je rekla “Ajde, dođite na sok, ‘ajde da se ugrejete, da se provozamo malo”. To je sve priča koju su mi ispričala deca, ja nisam bio tamo – ispričao je ranije Nebojša, otac dvojice dečaka koji su se igrali.

Printscreen/Telegraf

Kako je ranije rekao advokat Toma Fila, ova žena bi mogla da odgovara za pokušaj otmice. Ali je ključna stvar utvrditi njen motiv za to što je uradila, pod uslovom da je uračunljiva.

Pročitajte još:

– Prethodno pitanje je uračunljivost. Ako vi otimate dete, vi morate da imate motiv, ako ste uračunljivi. Dešavalo se, na primer, da neko uzme dete jer smatra da je njegovo, ali to rade oni koji nisu u redu, a oni koji jesu u redu (mentalno) otimaju da bi ga, na primer, prodali i to je veoma teško krivično delo i Igor Jurić je u pravu da je za to potrebna kazna doživotnog zatvora – kazao je Fila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike