"Prijavili smo se spontano, ispalo je prelepo"! Mladenci za 24sedam: Zašto smo izgovorili "kolektivno da" (FOTO)

18.07.2021

12:25 >> 14:33

0

Autor: Jovana Vrećo

Manifestacija je održana danas, posle godinu dana pauze, u Starom dvoru

"Prijavili smo se spontano, ispalo je prelepo"! Mladenci za 24sedam: Zašto smo izgovorili "kolektivno da" (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Da budu deo ovogodišnje tradicionalne 22. manifestacije “Kolektivno venčanje”, koja je održana u Starom dvoru, odlučilo se 16 parova koji su, na taj način, ovekovečili svoju ljubav.

Pročitajte još:

O tome zašto su poželeli da svoje sudbonosno “da” izgovore na ovaj način, ispričali su za 24sedam. Marina, rodom iz Kuršumlije, i Marko, iz Beograda, koji već 17 godina uživaju u svojoj ljubavi.

Marko i Marina Jović, 24sedam/Jovana Vrećo

-Prijavila sam nas jer smatram da je ovaj događaj nešto neponovljivo, jedinstveno i autentično u našim životima. Srećna sam što sam deo ovog dana, uživali smo – rekla je za 24sedam mlada Marina.

Slađan i Anica Novaković, 24sedam/Jovana Vrećo

Među srećnim parovima koje smo zatekli ispred Starog dvora, neposredno posle venčanja, bili su i Slađan i Anica Novaković, koji su došli iz centralne Srbije, iz opštine Žagubica.

Kako su oni rekli za 24sedam sve je oko prijavljivanja za ovu manifestaciju krenulo iz – šale.

-Slučajno smo na TV-u čuli za reklamu. Odlučili smo da pozovemo broj i evo nas. Iako je sve krenulo iz šale, ispalo je prelepo – rekao je za naš portal ovaj srećni par, koji je zajedno već tri godine i ima i dvoje dece.

Mile i Bojana Erić, 24sedam/Jovana Vrećo

Na ideju da se prijave baš za ovakvo venčanje, došli su i Mile i Bojana Erić, iz Beograda, koji su takođe reklamu videli na televiziji.

– Spontano smo se prijavili. Imamo već jedno dete i sad čekamo drugo, pa smo poželeli da našu ljubav i na ovaj način proslavimo i ozvaničimo – rekli su za 24sedam Erići.

Snežana i Milan Smiljanić, 24sedam/Jovana Vrećo

S druge strane, Snežana i Milan Smiljanić, su ovu odluku doneli još prošle godine, ali manifestacija, zbog celokupne epidemiološke situacije, nije održana.

– Imali smo veliku želju da sačekamo baš ovu manifestaciju i da na neobičan i jedinstven način sebi ulepšamo dan – kaže Snežana i dodaje da su se njih dvoje upoznali pre četiri godine, ali da je bilo dovoljno nedelju dana da shvate da žele da putuju i provedu život zajedno.

Pročitajte još:

Njen izabranik, Milan, koji je rodom iz Srbije, ali živi u Kanadi, gde ima i mnogobrojnu rodbinu, smatra da je venčanje na ovaj način još posebnije, jer je i njegova rodbina, koja nije mogla da dođe, bila u mogućnosti da bude deo njihovog posebnog dana.

Inače, pored ovih parova, sudbonosno “da” izgovorili su i mladenci iz Požarevca, Leskovca, Vranja… dok su se prethodnih godina prijavljivali i zaljubljeni iz inostranstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike