Bez nastave u školi "Jovan Dučić": Savet roditelja hitno reagovao nakon prebijanja nastavnice!

13.06.2024

21:00

0

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja

Bez nastave u školi "Jovan Dučić": Savet roditelja hitno reagovao nakon prebijanja nastavnice!
Copyright Printscreen/YouTube

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” sutra neće biti nastave u toj školi, nakon što je nastavnica biologije u OŠ “Jovan Dučić” koju je danas fizički napala majka učenika petog razreda, zadobila više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

- Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najpre deci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima poveravamo svoju decu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše dece u njihovim i našim rukama - navodi se u dopisu Saveta roditelja O.Š. “Jovan Dučić”.

"Ne znaš ti, k*čko, ko sam ja"

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

- Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater - kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Do napada je došlo kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom “dvojkom” došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike