Beograđanka upozorava na prevaru! Izdala stan porodici iz Leskovca, ostali dužni, pa nestali bez traga

13.06.2024

21:30

0

Petočlana porodica iz Leskovca je živela u mom stanu 20 dana i pobegli su ne plativši ništa. Otac, majka, dvoje dece i deda", napisala je ona

Beograđanka upozorava na prevaru! Izdala stan porodici iz Leskovca, ostali dužni, pa nestali bez traga
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena koja izdaje stan u Beogradu upozorila je stanodavce na petočlanu porodicu iz Leskovca koja ju je prevarila. Otac, majka, dvoje dece i deda, kako kaže ova žena, proveli su 20 dana u iznajmljenom stanu, pa su pobegli i nisu platili ni dinar.

"Upozorenje stanodavcima! Petočlana porodica iz Leskovca je živela u mom stanu 20 dana i pobegli su ne plativši ništa. Otac, majka, dvoje dece i deda", napisala je ona na jednoj Fejsbuk grupi.

Kako navodi, priča je bila da žive na Dušanovcu, a da im je stariji sin upisan u Kumodražu u školu, u prvi razred, te da im je naporno da ga dovode i odvode svakog dana.

"Zamolili su me da se usele odmah, pošto su tamo platili stan, a da za tih 15 dana plate u toku juna, a kiriju i depozit da plate izmedju 1.i 5.juna", kazala je.

Bez pogovora i, kako kaže, naivno ih je primila bez dinara, a oni su 7. juna jednostavno nestali - bez pozdrava, objašnjenja, ali i para. 

"Verujem da su tako uselili i kod nekog drugog, pa razmišljam da upozorim ljude da ne nasednu na njihovu priču kao ja", istakla je ona.

Zamolila je sve koje zanimaju infromacije o ovoj porodici da joj se jave putem Fejsbuka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike