Beograđani, naoružajte se strpljenjem: Radovi prave karambol u Bulevaru despota Stefana - evo kako će saobraćati autobusi!

28.05.2024

16:10

0

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti samo autobusko stajalište "SUP Palilula"

Beograđani, naoružajte se strpljenjem: Radovi prave karambol u Bulevaru despota Stefana - evo kako će saobraćati autobusi!
Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski/Pixabay

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru despota Stefana (desna kolovozna traka, gledano u smeru ka gradu), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Mije Kovačevića do Pančevačkog mosta, od 29. maja, od 22 časa do 30. maja, do 6 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U tom periodu doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linija 16, 23, 32E i 35, u smeru ka gradu, saobraćati ulicama Višnjićkom, Mije Kovačevića, kružnim tokom kod Bogoslovije, Dragoslava Srejovića, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti samo autobusko stajalište "SUP Palilula" (šifra st.#546), koje u postojećem režimu koriste linije 25, 25P, 32, 74, 202, 32N i 202N.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike