Kondukterka hitno operisana! Poznato stanje povređenih u sudaru vozova kod Pančevačkog mosta

17.05.2024

23:19

0

Oko 18.40 primljena je dojava da su se teretni i putnički voz sudarili u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta u Beogradu

Kondukterka hitno operisana! Poznato stanje povređenih u sudaru vozova kod Pančevačkog mosta
Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Težak sudar vozova dogodio se danas u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, bliže izlazu ka Pančevačkom mostu. Kako je potvrđeno, svi povređeni su zbrinuti, a kondukterka je hitno operisana.

Kod povređenog mašinovođe M. S. dežurni hirurg dr Raspopović konstatovao je kontuzija jetre, a dežurni ortoped dr Mladenović, prelom desne nadlaktice, nakon čega je isti zadržan na odeljenju Šok A.

Tanjug
 

Kod kondukterke S. A. dežurni hirurg dr Raspopović je konstatovao povreda slezine i grudnog koša, i ona je hitno operisana i biće zadržana u prijemu operaciona sala.

Kod putnika D.K i R. E. dežurni hirurg dr Raspopović se nije izjasnio o stepenu povreda i isti su zadržani na odeljenju hirurške intenzivne nege.

Tanjug/Nemanja Jovanović
 

Ekipe Hitne pomoći pregledale 13 osoba, od kojih su četiri prevezene u Urgentni centar - mašinovođa i kondukter, kao i dva putnika.

Oko 18.40 primljena je dojava da su se teretni i putnički voz sudarili u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta u Beogradu.

Na teren su izašle ekipe Hitne pomoći i 25 vatrogasaca sa sedam vozila.

Dačić: Najvažnije da nema poginulih

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji se nalazi na licu mesta, rekao je da je najvažnije da nema poginulih u sudaru vozova.

Svi putnici su izašli iz voza, rekao je Dačić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike