Beograđani, naoružajte se strpljenjem: Zatvara se deo Bulevara despota Stefana - autobusi menjaju trase!

17.04.2024

17:36

0

Na izmenjenom delu trasa vozila koriste postojeća stajališta javnog gradskog prevoza

Beograđani, naoružajte se strpljenjem: Zatvara se deo Bulevara despota Stefana - autobusi menjaju trase!
Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski/Pixabay

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru despota Stefana, na delu od ulivne rampe na Pančevački most iz smera Karaburme do zone raskrsnice sa Poenkareovom ulicom - smer ka gradu, doći će do promene režima rada linija javnog prevoza od 18. aprila, od 22 časa, do 19. aprila do 6 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje desne kolovozne trake Bulevara despota Stefana, gledano u smeru ka gradu, pri čemu će se kolovozna traka za smer ka Karaburmi koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja na predmetnoj deonici.

Vozila sa linija 43, 95, 96 i 101N u smeru ka gradu saobraćaće ulicama: Pančevački most, Dragoslava Srejovića, Bulevar despota Stefana i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. Privremeno se ukida stajalište „Pančevački most” – smer ka gradu.

Radovi u Batajnici

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Batajnički drum 1. deo, u opštini Zemun, i to u delu od Lazara Mamuzića do Vere Dimitrijević, gde je na snazi potpuno zatvaranje deonice, do 26. aprila promenjen je režim rada vozila na linijama javnog gradskog prevoza.

Kako je precizirano iz Sekretarijata za javni prevoz, vozila sa linija 84 i 612 u oba smera saobraćaju sledećim ulicama: Batajnički drum 1. deo, Lazara Mamuzića, Emilije Jakšić, Vere Dimitrijević i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 704N u oba smera kreću se ulicama: Batajnički drum 1. deo, Lazara Mamuzića, Emilije Jakšić, Vere Dimitrijević, Nikole Ribarića, Momčila Radivojevića, Petra Jovovića, Vere Dimitrijević, Emilije Jakšić, Lazara Mamuzića, Batajnički drum 1. deo i dalje redovnom trasom.

Privremeno su uspostavljena sledeća stajališta: u smeru ka terminusu „Nova Galenika” – u Ulici Emilije Jakšić u visini broja 35, a u smeru ka Zelenom vencu, Trgu republike i Novom Beogradu u Ulici Emilije Jakšić u visini broja 17. Privremeno su ukinuta stajališta „Mihajla Vukše” u oba smera.

Na izmenjenom delu trasa vozila koriste postojeća stajališta javnog gradskog prevoza. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike