Zavirite u kulu Skyline! U njoj živi 9 porodica, poseduje 147 apartmana opremljenih italijanskim nameštajem, a cene su - uh! (FOTO/VIDEO)

10.04.2024

21:55

0

El Al je, nakon što je predstavljena unutrašnjost ekskluzivne rezidencijale kule rekao da su ponosni na taj projekat

Zavirite u kulu Skyline! U njoj živi 9 porodica, poseduje 147 apartmana opremljenih italijanskim nameštajem, a cene su - uh! (FOTO/VIDEO)
Kula Skyline - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Rezidencijalna kula AFI Home Skajlajn u ulici Kneza Miloša, deo kompleksa Skyline, nudi 147 luksuznih stambenih jedinica namenjenih isključivo za rentiranje, a koje će budućim stanarima pružiti sasvim novo životno iskustvo, izjavio je CEO Afi Srbija Adir El Al.


El Al je, nakon što je predstavljena unutrašnjost ekskluzivne rezidencijale kule, koja je deo luksuznog kompleksa Skyline Belgrade, rekao da su ponosni na taj projekat koji su poslednjih šest godina gradili i izgradili i koji je postao prepoznatljiv simbol Beograda.
Tanjug/Sava Radovanović
 


"Ponosni smo na naš projekat, nudimo 147 apartmana, dimenzija od 52 kvadrata do 220 na različitim nivoima, sa pogledom - na reke, preko centra Beograda i Hrama Svetog Save, Beograda na vodi, Kalemegdana, do  Avale", kazao je El Al za Tanjug.

Tanjug/Sava Radovanović
 


Stanovi su kako je dodao popuno opremljeni italijanskim nameštajem, tako da budući stanari mogu da dođu samo sa koferima i da ostanu koliko žele.


Prema njegovim rečima, ta sigurnost im daje mogućnost da planiraju svoju budućnost, da mogu da ostanu i pet i deset godina, da ako počnu od malog stana, pa se njihova porodica proširi, da mogu da pređu u neki veći apartman, rekao je CEO Afi Srbija.
Tanjug/Sava Radovanović
 


"Imamo mnogo znanja i iskustva koje donosimo iz inostranstva iz drugih sličnih projekata koje radimo širom regiona. Imamo već više od devet porodica koje su se uselile. One već žive u ovoj zgradi. Neki od njih su stranci, a većina su Beograđani", naveo je El Al i izrazio zadovoljstvo interesovanjem za stanove u rezidencijalnoj kuli Skyline.
Tanjug/Sava Radovanović
 
Tanjug/Sava Radovanović
 


Prema njegovim rečima, cena zakupa zavisi od sprata i kvadrature.

"Cena može da varira između 18 i 19 evra po kvadratnom metru na donjim spratovima do 26, 27 evra na gornjim spratovima. Poslednja tri sprata zgrade su tri nivoa penthausa, tako da ih imamo šest i to su najskuplji i veoma luksuzni stanovi sa fantastičnim pogledom", kazao je CEO.

Tanjug/Sava Radovanović
 


Podsetio je da u svetlu Expo 2027 kompanija AFI gradi i hotel u Airport City na Novom Beoradu.

"Kao kompanija koja je deo onih koji grade Beorgad ponosni smo na kandidaturu koju je Srbija dobila i Expo 2027 i verujemo da ćemo našim projektima doprineti potrebama grada i svih delegacija koji će doći na tu veliku prestižnu manifestaciju", rekao je CEO Afi Europe Serbia koji su u našoj zemlji prisutni poslednje dve decenije.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike